Afslankmassage / Anti-Cellulite

Kus uw cellulite vaarwel met de Cupping Body Behandeling!

Dé massagekuur voor een putjesvrij, steviger en slanker lichaam

Maar liefst meer dan 85% van alle vrouwen heeft in meer of mindere mate last van cellulite, ook wel ‘sinaasappelhuid’ genoemd.

Hiermee wordt de bobbelige ‘putjes-structuur’ in de lichaamshuid en het onderhuidse bindweefsel bedoeld, op met name de bovenbenen, buik en billen.

Vaak wordt cellulite door mensen onterecht ‘cellulitis’ genoemd, maar dan betreft het een meer ernstige ontstekingsvariant.

In onze praktijk behandelen we cellulite en geen cellulitis.

Over Cellulite

Er wordt ook vaak gedacht dat alleen oudere vrouwen of mannen met overgewicht last hebben van deze aandoening. Cellulite ontsiert echter het lichaam van uiteenlopende soorten mensen, zowel jong als oud en zowel slank, mollig als dik.

Het is een verstoring van het onderhuidse bindweefsel en wordt onder andere veroorzaakt door verkeerde voedingsgewoonten (o.a. verzuring van het lichaam, het gebruik van teveel suikers en verkeerde (trans)vetten), te weinig lichaamsbeweging en door de toename van het vrouwelijke hormoon oestrogeen.

Bij cellulite worden vetcellen onderhuids opgeslagen in de vorm van clusters (hardnekkig samengeklonterde vetcellen), waardoor vocht en afvalstoffen minder goed of zelfs geheel niet kunnen worden afgevoerd.

Doordat de doorbloeding in het onderhuidse bindweefsel tevens stagneert of vermindert en de clusters van vetcellen in de huid toenemen, verhardt het bindweefsel. Dit trekt de huid omlaag, waardoor de ontsierende ‘putjes’ ontstaan in de huid van name de billen, heupen en dijen, maar soms ook op de buik (met name bij mannen) en bovenarmen.

De behandeling

De Anti-Cellulite Massage/Afslankmassage door middel van Bellabaci Cupping voor het lichaam helpt om het onderhuidse, vaak sterk verkleefde (bind)weefsel te ontdoen van afvalstoffen, samengeklonterde vetcellen en opgehoopt vocht.

De Bellabaci Cupping massage voor het lichaam is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie. We kunnen met deze massage zowel cosmetisch werken als therapeutisch.

De Bellabaci Cupping massage is zonder bloeduitstortingen zoals bij de traditionele cupping therapie. Deze speciale massagetechniek wordt gedaan met behulp van de speciale Bellabaci siliconen vacuüm cups.

Door in het midden van de cup te knijpen en op uw huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen over uw lichaamshuid op die plekken waar plaatselijke vetophopingen en cellulite zich bevinden, ontstaat een succesvolle behandeling die beide problemen effectief bij de kern aanpakt.

Speciale aromatische behandelolie

Wij gebruiken tijdens de Anti-Cellulite Massage/Afslankmassage door middel van Bellabaci Cupping een speciale aromatische behandelolie die onder meer plaatselijk vet, samengeklonterde vetcellen en opgeslagen afvalstoffen helpt afbreken en die de stevigheid en tonus van de lichaamshuid aanzienlijk verbetert.

Deze effectieve combinatiebehandeling met de Bellabaci Cups heeft een probleemoplossende, ontspannende én helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar gestagneerde gebieden.

Bellabaci-bottles

Een opvallend gladdere én strakkere huid

Door de speciale Bellabaci Cupping-massagetechnieken gecombineerd met diepe massagegrepen wordt het verharde bindweefsel weer soepel gemaakt, wordt de bloedsomloop in de huid op een krachtige wijze gestimuleerd, worden afvalstoffen verwijderd en worden de samengeklonterde vetcellen afgebroken.

Deze afvalstoffen en afgebroken vetcellen worden door het lichaam zelf afgevoerd via de natuurlijke weg (o.a. urine, zweten en ontlasting). Dit zorgt ervoor dat de bobbelige cellulite-huid weer gladder, egaler én strakker wordt.

Deze zeer effectieve massagetherapie verwijdert ook opgeslagen gifstoffen, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van algeheel welzijn.

Versteviging van de verslapte huid na bijvoorbeeld een dieet of zwangerschap

De Bellabaci Cupping behandeling voor het lichaam helpt tevens om de verslapte lichaamshuid (bijvoorbeeld na een dieet, zwangerschap of bij huidveroudering) aanzienlijk te verstevigen.

Dit komt doordat deze unieke massagevorm de aanmaak van collageen en elastine in de huid op een krachtige wijze stimuleert. Deze beide lichaamseigen substanties zorgen voor de elasticiteit, veerkracht en vooral stevigheid van de huid.


Kuurbehandeling

Cellulite en/of een teveel aan plaatselijk storende vetophopingen ontstaan niet van de ene op de andere dag. Het verminderen ervan is dus ook niet met één enkele behandeling op te lossen.

Een Anti-Cellulite/Afslankmassage met Bellabaci Cupping voor het lichaam is een effectieve massagetherapie die daarom voor het beste resultaat in kuurverband wordt toegepast.

Deze massage heeft bovendien het meeste effect, wanneer u deze combineert met een gezonde levensstijl, voldoende lichaamsbeweging en een gezonde voeding. Wij geven u hiervoor als extra service de nodige tips mee tijdens ons behandeltraject.

Een Anti-Cellulite/Afslankmassage behandeling met Bellabaci Cupping in onze praktijk duurt ca. 25 minuten.

De eerste behandeling begint altijd met een intakegesprek. Hierbij doen we tevens een lichamelijk onderzoek van de door u gewenste, te behandelen zones en deze eerste behandeling duurt daarom ca. 45 minuten.

Gemiddeld genomen zijn 10 behandelingen nodig voor het beste resultaat.

Na ca. 5 behandelingen ziet u echter reeds verbetering. Dit hangt uiteraard af van de persoonlijke mate/ernst van de cellulite en/of de hoeveelheid plaatselijk opgehoopt vet.

Een samenvatting van de Bellabaci Cupping behandeling voor het lichaam:

  • Effectieve kuurmethode voor het verminderen van cellulite (sinaasappelhuid)

  • Plaatselijke figuurcorrectie

  • Geschikt voor zowel vrouwen als mannen

  • Effectief tegen huidverslapping, bijv. tijdens of na een dieet of bij huidveroudering

  • Sneller terug in vorm na een zwangerschap

De kosten