Bach Bloesem Therapie

Uw emoties weer in BALANS met Bach Bloesem Therapie

Over Bach Bloesems

De Bach Bloesems zijn rond 1930 ontdekt en ontwikkeld door Dr. Edward Bach, een bekende Engelse bacterioloog, arts en patholoog. Hij ontdekte dat negatieve gemoedsstemmingen en emoties mede een belangrijke rol spelen bij het ontstaan van diverse disbalansen in het lichaam. De Bach Bloesems helpen u om negatieve emoties te overwinnen en deze weer om te zetten in positieve gevoelens.

De Bach Bloesem Therapie werkt op basis van de energie uit 38 verschillende, 100% natuurlijke bloesemremedies (tincturen). Deze zijn samengesteld op basis van wilde bloemen en bloesems van bomen en struiken. Ze hebben als doel om een bepaalde negatieve emotie te behandelen en om te zetten in een positieve gemoedsgesteldheid.

De verschillende Bach Bloesems kunnen onderling gecombineerd worden, om voor iedere persoon een geschikte tinctuur volledig op maat te maken, passend bij de op dat moment overheersende emotie(s).


Een evenwichtige mentale balans

Bach Bloesems kunnen u helpen om emotioneel (weer) in balans te komen én te blijven. Wat we als mensen ook tegenkomen in ons dagelijkse leven qua emoties, de Bach Bloesem Remedies kunnen u effectief helpen voor een gezond gevoelsleven en een evenwichtige mentale balans.

U kunt hierbij denken aan emoties zoals diverse soorten angst, een moedeloos gevoel, onzekerheid, boosheid, woede, jaloezie of misschien zelfs haat.

Maar ook intens verdriet, eenzaamheid, (over)bezorgdheid, mentale en fysieke uitputting, gevoelens van minderwaardigheid, twijfel, radeloosheid of wanhoop, het niet meer zien zitten of even niet meer weten wat u met uw leven wilt.

Dit zijn stuk voor stuk emoties waarbij de Bach Bloesems u op een effectieve, 100% natuurlijke wijze kunnen helpen.


Hoe werkt een Bach Bloesem-consult?

In onze praktijk stellen we naar aanleiding van een uitgebreid persoonlijk gesprek van ca. 60 minuten voor u speciaal op maat een Bach Bloesem-tinctuur samen, die past bij uw negatieve emoties en gevoelens van dat moment. Deze tinctuur krijgt u van ons mee voor dagelijks gebruik thuis, met daarbij een duidelijke gebruiksaanwijzing.

U kunt deze Bach Bloesem tinctuur gebruiken om uw overheersende negatieve emoties weer goed te kunnen beheersen en in balans te brengen. Op die manier kunt de stress, hectiek en druk van het dagelijks leven binnen afzienbare tijd weer optimaal aan.

Net als Dr. Bach zijn ook wij in onze praktijk ervan overtuigd, dat het herstellen van de balans op emotioneel niveau een positieve kettingreactie teweeg brengt op andere niveaus. Als uw emoties in balans zijn, stelt dit uw lichaam veel beter in staat om ook op andere vlakken het natuurlijke evenwicht te hervinden!

In onze praktijk verkopen wij tevens diverse Bach Bloesem-producten, waaronder de Bach Rescue Remedy en Bach Rescue Cream.

Onze Bach Bloesem Therapie Tarieven: