hannah

Uw huid weer in stralende topconditie met hannah!

Over het merk hannah

Toen de oprichtster van het merk hannah, te weten (wijlen) Hannah Hakze in 1979 begon, had ze een duidelijke missie voor ogen. “Het gaat er niet om wat u voor uw huid doet, maar wel hoe u dit doet”, was haar meest bekende credo!

Iedere huid kan verbeterd worden en kan met de juiste behandelmethodes en producten een gezonde, vitale, mooie en langdurig jeugdige toekomst tegemoet zien.

Een mooie, gezonde en jeugdige huid is voor iedereen mogelijk!

Het was Hannah's levenswerk en grote passie om deze kennis en bijbehorende methodes tot in de puntjes te ontwikkelen en voortdurend te verfijnen. Hierbij wilde ze iedereen de kans geven om zichzelf te helpen bij het verkrijgen én behouden van een mooie en vooral gezonde huid!

Intensief huidverbeterende salonbehandelingen en producten

Met een geheel eigen en daarmee unieke visie, een jarenlange praktijkervaring en het streven om zich te onderscheiden, biedt hannah als merk u hoogwaardige producten en bijbehorende salonbehandelingen, die een optimale en effectieve huidverbetering genereren. De resultaten zijn spraakmakend en overtuigend.


Het ‘hannah systeem voor huidverbetering’

Het specialisme ten aanzien van de huid en de unieke massagetechnieken van hannah hebben geleid tot een effectief stappenplan voor uw huid. Het ‘hannah systeem voor huidverbetering’ heeft als voornaamste doel: een zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen realiseren!

Werken vanuit de kern van uw huidprobleem

Met hannah werken we als huidcoach daarom altijd vanuit de kern van uw huidprobleem, waarbij we duurzame resultaten als doelstelling hebben. Als merk is hannah er een absolute voorstander van, om alles uit uw huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dit wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd tijdens de behandelingen in onze praktijk.


Huidverbetering creëren we altijd samen

Huidverbetering voor uw huid is iets dat we altijd samen creëren. U komt bij mij in de praktijk voor de huidverbeterende behandelingen en thuis zet u het huidverbeterende proces vervolgens zelf voort.

Het door u thuis gebruiken van de hannah-producten zorgt voor het behalen en langdurig behouden van optimale huidverbeterende resultaten.

Tips en adviezen

Ik geef u natuurlijk adviezen mee voor het juiste thuisgebruik van de hannah-producten.

Als huidcoach kan ik u tevens voorzien van nuttige tips en adviezen over een gezonde voeding, een dito lifestyle en eventueel het gebruik van ondersteunende voedingssupplementen voor een mooie en gezonde huid.

De hannah producten en behandelmethodes

De hannah-behandelmethodes en producten zijn getest op én bij uiteenlopende huidproblemen in de praktijk van het hannah Coaching Center in Voorthuizen. Alle producten en behandelingen zijn getest op mensen met huidproblemen, die daarvoor hun permissie gaven. Uiteraard laat hannah geen dierproeven toe, maar worden alle producten, technieken en productcombinaties uitsluitend getest op de menselijke huid, bij enthousiaste vrijwilligers.

Probleemoplossend én preventief

De hannah-salonbehandelingen en -producten hebben als doelstelling om een beschadigde huid weer in balans te brengen en om diverse huidproblemen effectief te behandelen.

Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kunt u wel nagaan wat de impact van deze producten op een normale huid zal zijn. Daardoor kan met hannah zowel probleemoplossend als preventief worden gewerkt bij het creëren ofwel behouden van een mooie, gezond, vitale en langdurig jeugdige huid.