Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

In ons hectische dagelijkse leven wordt er vaak (te) veel van ons verwacht en we krijgen het allemaal steeds drukker. De stress die hierbij vaak komt kijken kan uitstralen naar uw lichaam en kan een scala aan fysieke klachten en ongemakken met zich meebrengen.

Door uzelf regelmatig te laten masseren, zult merken dat u hierdoor niet alleen meer ontspannen wordt, maar dat u ook meer fysieke en geestelijke energie krijgt en daarmee een algehele verhoogde weerbaarheid.

Door uzelf regelmatig te laten masseren, zult merken dat u hierdoor niet alleen meer ontspannen wordt, maar dat u ook meer fysieke en geestelijke energie krijgt en daarmee een algehele verhoogde weerbaarheid.

U kunt de stress van alledag daardoor weer vele malen beter aan!


Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is het toepassen van zachte druk, beweging of trillingen op het lichaam, waarbij zowel op de huid als op de spieren wordt gewerkt.

Ook het bindweefsel, de pezen en de gewrichten worden op een zachte en ontspannende wijze behandeld. De huid en spieren worden door middel van knedingen, strijkingen en fricties totaal ontspannen.

Bij een ontspanningsmassage word gebruik gemaakt van een massageolie met heerlijk geurende aromatische (etherische) oliën (of desgewenst een neutrale olie, als dat uw voorkeur heeft), die bijdragen aan de ontspanning van zowel lichaam als geest.

Omdat we als mens allemaal uniek zijn, heeft ieder mens specifieke wensen of behoeftes qua ontspanningsmassage. Daarom word de massage in onze praktijk altijd in vooraf overleg met én voor u bepaald en aansluitend samengesteld op basis van uw persoonlijke wensen.


Een ontspanningsmassage helpt bij diverse klachten

Een ontspanningsmassage kan weldadig zijn en helpt bij diverse klachten zoals:

  • Rugpijn

  • Stijve spieren

  • Stress

  • Slapeloosheid

  • Een gejaagd gevoel

  • Ter ontspanning van uw spieren

  • Ter verbetering van de algehele doorbloeding van het lichaam

  • Afvalstoffen worden beter afgevoerd

  • Voedingsstoffen en zuurstof kunnen de cellen beter bereiken

  • Massage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest.


Sportmassage of ontspanningsmassage?

Het verschil tussen een sportmassage en een ontspanningsmassage zit met name in de duur van de behandeling, het soort toegepaste strijkbewegingen en de gebruikte massagetechnieken.

Bij een ontspanningsmassage zijn de strijkbewegingen langzamer en vinden er bijvoorbeeld minder stevige knedingen plaats dan bij een sportmassage.

In vooraf overleg bepalen wij samen met u, op basis van uw persoonlijke klachten en/of wensen, wat voor u de beste massagevorm is op dat moment.

!NB: Wij bieden géén erotische massages aan en verwachten van u ook dat u daar niet om zult vragen.

Onze Ontspanningsmassage Tarieven: