Over ons


Over onze praktijk

AM Beauty & Body Balance is een praktijk in Brakel (vlakbij Zaltbommel, Gelderland), waarbinnen we meerdere disciplines combineren op het gebied van een goede balans tussen lichaam en geest. Ons behandelaanbod is onderverdeeld in de onderdelen BEAUTY, BODY en BALANCE.

BEAUTY

We bieden u diverse behandelingen op het gebied van duurzame huidverbetering, voor een mooie, gezonde en langdurig jeugdige huid.

In onze praktijk werken we o.a. met het hoogwaardige huidverbeterende merk hannah en bieden we LVL Lash Lifting behandelingen voor optisch mooie lange en langdurig gelifte wimpers.

BODY

Voor het creëren én optimaal behouden van een fit, vitaal, soepel én ontspannen lichaam (voor zowel sporters als niet-sporters!) is een regelmatige massage een welverdiend moment van rust, ontspanning en lichamelijk (spier)herstel.

Wij bieden u professionele sportmassage, stoelmassage, tapen & bandageren, medical taping, cupping en diverse soorten ontspannende of desgewenst vitaliserende wellness behandelingen.

BALANCE

Voor de juiste mentale balans werken we in onze praktijk onder andere met Bach Bloesem Therapie.

Wat we als mensen ook tegenkomen in ons dagelijkse leven qua emoties, de 100% natuurlijke Bach Bloesem Remedies kunnen u effectief helpen voor een gezond gevoelsleven en het hervinden én behouden van een evenwichtige mentale balans.


Wie zijn wij?

Wij zijn André en Mirna van Donselaar (oftewel de A en M van onze bedrijfsnaam).

We delen al jaren een meer dan grote passie voor alles wat met een gezonde lifestyle, balans en lekker in je vel zitten in de breedste zin des woords te maken heeft.

Van bewust bezig zijn met voeding, lichaamsbeweging, huidverzorging en -huidverbetering, tot aan het creëren van fysieke en mentale balans, door middel van de broodnodige ontspanning van lichaam én geest.

Welke opleidingen hebben we gevolgd?

Dit bovenstaande heeft ertoe geleid, dat we beiden meerdere opleidingen op dit gebied hebben gevolgd en nog steeds actief volgen. We blijven ons hierbij continu ontwikkelen met nieuwe opleidingen en bijscholing.

De afgelopen jaren volgden we opleidingen voor onder meer professioneel schoonheidsspecialist, huidverbetering en hannah huidcoaching, LVL Lash Lifting, NGS sport- & wellness massage, cupping, tapen en bandageren, medical taping, stoelmassage, psychologie, anatomie, fysiologie en pathologie, Bach Bloesem-therapie, aromatherapie en orthomoleculaire voedingssuppletie.