Servicebehandelingen

Servicebehandelingen wimpers en wenkbrauwen

Wimpers en wenkbrauwen vormen een prominent middelpunt van uw gezicht en bepalen voor een groot gedeelte uw uitstraling.

Zorgvuldig geëpileerde wenkbrauwen en mooie geverfde wimpers en /of wenkbrauwen geven uw oogopslag onmiddellijk meer expressie. Maar niet iedereen heeft van nature dergelijke wenkbrauwen en/of wimpers.

Wilt u donkere wimpers en wenkbrauwen zonder dat u iedere ochtend mascara of een wenkbrauwpotlood dient te gebruiken? Dan kunt u ze door ons laten verven. U krijgt dan mooie sprekende ogen met wimpers en wenkbrauwen die er optisch aanzienlijk voller uitzien.

Indien u gevoelige ogen heeft, is het verven van uw wimpers bovendien ideaal, want u hoeft dan ook geen mascara meer te gebruiken.


RefectoCil Wimper- & Wenkbrauwverfproducten

In onze praktijk werken we voor het verven van de wimpers en wenkbrauwen met de RefectoCil Wimper- en Wenkbrauwverfproducten.

RefectoCil biedt u de keuze uit maar liefst 10 verschillende kleuren verf en omvat een ruim assortiment aan producten voor het professioneel verven van uw wenkbrauwen en wimpers.

RefectoCil wenkbrauw en wimperverf is geschikt voor iedereen, dankzij de eenvoudige en veilige toepassing met een korte inwerktijd. Binnen maximaal 10 minuten heeft u prachtig geverfde wimpers en/of wenkbrauwen.

De producten staan garant voor een optimaal resultaat en zorgen ervoor dat de verf ca. 6 weken perfect op uw wimpers en/of wenkbrauwen blijft zitten.


Een kleur speciaal voor u op maat

Wij verven uw wimpers en/of wenkbrauwen altijd in een kleur die past bij uw gezicht en die u de gewenste uitstraling geeft.

Vooraf nemen we de mogelijkheden met u door en bespreken we het effect en de behandeling.

Onze wimper-of wenkbrauw servicebehandelingen kunnen ook worden gecombineerd met onze gezichtsbehandelingen.

Onze Tarieven

Epileren wenkbrauwen

€ 12,50

Verven wimpers of wenkbrauwen

€ 11,00

Verven wimpers en wenkbrauwen

€ 17,50

Epileren en verven wenkbrauwen

€ 20,00

Epileren wenkbrauwen en verven wenkbrauwen + wimpers

€ 25,00